Advisie Groep biedt daarom een onafhankelijke financiële gezondheidscheck aan. Dit is een uitgebreid en onafhankelijk financieel adviesrapport, afgestemd op uw persoonlijke situatie i.c.m. uw hypotheek. Hierin komt aan bod welke hypotheken en bijbehorende verzekeringen of spaarmogelijkheden u nu heeft, hoe dit is geregeld en wat er gebeurd in verschillende situaties zoals overlijden, pensioen, arbeidsongeschiktheid.

Misschien blijkt uit de analyse en rapport dat u het keurig heeft geregeld, dan is dat een fijne geruststelling. Misschien kunt u zelfs nog wat besparen per maand want ook daar kijken we naar.

Mocht het zo zijn dat er wat  aan te passen valt dan zullen wij u daarin keurig in adviseren en uitleggen wat de nieuwe financieringsopzet voor u in de praktijk betekent. Kortom: een uitgebreide controle van uw financiële gezondheid, voor nu en in de toekomst. Dat slaapt een stuk prettiger!

Financieel rapport

Het complete financiële advies wordt samengevat in een Financieel rapport. Hierin vindt u een totaaloverzicht, gemaakt met de gegevens die u aanlevert. Advisie Groep kijkt naar verschillende situaties, waar u, verwacht of onverwacht, voor kunt komen te staan. Klik hier om een voorbeeld in te zien.

Eén persoonlijke adviseur

De Advisie Groep is breed geschoold in zowel hypotheken, verzekeringen als spaarmogelijkheden. Wilt u de adviezen uit uw Financieel rapport meteen omzetten in financiële verbeteringen? Dan kunt u dit ook direct regelen met uw persoonlijk adviseur. Wel zo prettig.

Wilt u meer weten?

Wij werken in de regio gemeente Druten, gemeente West Maas en waal (Beneden-leeuwen) , gemeente Beuningen, gemeente Wijchen, gemeente Nijmegen, gemeente Overbetuwe (Elst) en de gemeente Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep  of bel 0487-506784.