Blog april 2021 – ONZE NIEUWE WEBSITE

Advisie Groep in een nieuw jasje

Daar is ’ie dan: onze gloednieuwe website! Met gepaste trots kunnen we u vanaf vandaag op deze plek alles vertellen over onze producten en diensten. En ja, dat doen we natuurlijk ook nog gewoon in een persoonlijk gesprek, via de e-mail of telefonisch. Net wat u prettig vindt en al van ons gewend bent. Want ondanks dit nieuwe jasje, doen we geen concessies aan onze dienstverlening en klantgerichtheid. We hechten namelijk veel waarde aan ons contact met u en natuurlijk uw tevredenheid over Advisie Groep. We geven u met onze nieuwe website nog meer overzicht en inzicht.

Maandelijkse Blog

En als we dan toch bezig zijn, gaan we u vanaf nu ook op de hoogte houden van allerlei uiteenlopende financiële zaken. Dat doen we al in onze nieuwsbrief, maar vanaf nu ook in een maandelijks terugkerende blog. Op deze plek leest u over de ontwikkelingen op gebied van verzekeringen, hypotheken en sparen. We kunnen ons voorstellen dat deze onderwerpen soms wat taai of ingewikkeld zijn. We zullen ze daarom hier op een luchtige manier uit- en toelichten. Zo bent en blijft u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. En mist u een bepaald onderwerp of vindt u dat we een bepaald onderwerp niet genoeg belichten? Laat het ons dan gerust weten! Dan zorgen we dat we er in het nieuwsoverzicht of in onze blogs op terugkomen.

Dienstverlening Advisie Groep

Naast Advisie Groep, kunt u ook nog steeds terecht bij AOVdeskundigen.nl voor al uw vraagstukken over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Bij gastouderverzekeren.nl kunnen gastouders speciale aansprakelijkheidsverzekeringen aanvragen en afsluiten. Bent u reislustig en zoekt u het avontuur op? Dan zijn onze bijzondere reisverzekeringen wat voor u. En viert u als rasechte Maas en Waler graag carnaval? Sluit dan een carnavalsverzekering af bij Advisie. Want ook dat is Advisie Groep: flexibel en onderscheidend. We denken en bewegen graag met u mee, zodat u altijd een financieel vangnet heeft.

Studio Stekker en Joep Communicatie

Luuk van Aggelen van Studio Stekker en Joep Peters van Joep Communicatie hebben ons geholpen met de totstandkoming van de nieuwe website. Dus mocht u wel wat hulp kunnen gebruiken bij het design en het opfrissen van de teksten op uw website, neem dan gerust eens contact met deze heren op.

Kortom..

We zijn verheugd u via deze weg te informeren over onze nieuwe website. We hopen u dan ook op dit platform nog beter te informeren over onze diensten. En met het oog op een Corona-vrije zomer, staan we u natuurlijk ook graag snel weer persoonlijk te woord. Zo kunt u altijd bij ons terecht, digitaal en face-to-face. Wat vindt u van de nieuwe website? Laat het ons gerust weten, we zijn benieuwd naar uw mening!