Blog oktober 2023 – BANKEN SLUITEN HUN FILIALEN, ADVISIE GROEP NIET

Recent sloten de kantoren van de Rabobank, Univé en SNS in Druten hun deuren. Dit is in lijn met de landelijke trend, voornamelijk ingegeven doordat steeds meer mensen hun bankzaken digitaal doen. Het sluiten van banken zal voor de jongere generatie niet veel verschil maken. De wat ouderen merken hier echter wel degelijk wat van. Zij hechten er waarde aan om nog ergens naar binnen te kunnen lopen voor advies of andere zaken. Dit geldt overigens ook nog steeds voor veel ondernemers én het persoonlijke past bij de Maas en Waler. Het sluiten van de Drutense banken was dan ook een teleurstelling voor veel klanten, die gewend waren om face-to-face contact te hebben met hun bank of verzekeraar.

Servicepunt in… de Bogerd

Vanaf begin september kunnen Rabobank-klanten terecht bij een servicepunt in de bibliotheek in de Bogerd. Precies de plek waar je… jawel: ook terecht kunt bij Advisie Groep. Al jaren lang! Als onafhankelijke financieel adviseur zijn wij onder andere gespecialiseerd in hypotheken. Mensen met een (bestaande of nieuwe) Rabobankhypotheek kunnen zoals altijd bij ons terecht voor advies of het af- of oversluiten van een hypotheek. En wellicht ten overvloede, maar toch: dat geld ook voor Univé- en SNS-klanten.

Digitaal of persoonlijk contact

Bij Advisie Groep heb je de mogelijkheid om digitaal of persoonlijk of digitaal advies te krijgen. We begrijpen dat het soms fijner is om samen om de tafel te gaan, onder het genot van een kop koffie. Wij nemen dan ook de tijd om goed naar je vraagstuk te luisteren en een passend advies te geven. Heb je trouwens liever dat we langskomen bij je bedrijf of bij je thuis? Geen probleem, we komen graag jouw kant op. Dat is dan ook ons devies: elk vraagstuk en elke wens is uniek, ons advies is daarom altijd maatwerk.

Advisie Groep ook voor verzekeringen

Je kunt dus bij ons terecht voor alle soorten hypotheken, die passen bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Daarnaast biedt Advisie Groep een breed scala aan verzekeringen, waarmee je veiligheid creëert en risico’s minimaliseert. Te denken valt aan:

  • Woonverzekeringen
  • Autoverzekeringen
  • Inboedelverzekeringen
  • Reisverzekeringen
  • Zorgverzekeringen

En ook hiervoor geldt dat elk advies maatwerk is.. En dat de koffie klaar staat! Sluit je liever een verzekering op afstand af? Ook dat is vanzelfsprekend gewoon mogelijk. Wij weten als geen ander dat het afsluiten van een hypotheek of verzekering belangrijke, soms levensbepalende activiteiten zijn. Hier zijn onze werkwijze en dienstverlening dan ook volledig op aangepast.

Op zoek naar een nieuwe hypotheek of verzekering? Wil je liever je huidige hypotheek aanpassen of oversluiten? Maak dan gerust een afspraak en kom langs bij Advisie Groep in Druten.