10 jaar Bootcamp Druten

In oktober bestond Bootcamp Druten al weer 10 jaar. Een mooi moment om even kennis te maken met onze relatie, trainer en eigenaar Manfred Loeffen. Rutger traint normaal gesproken ook twee keer per week vol enthousiasme mee.

 

Verzekeringen en bootcamp

In eerste instantie zou je zeggen wat hebben verzekeringen en bootcamp nu gemeen.

Toch meer dan je verwacht. Denk aan een stukje vertrouwen…vertrouwen in jezelf, maar ook in mij als trainer. Anderzijds moet ik kunnen vertrouwen op mijn verzekeringsadviseur. Het gaat immers vaak om zaken waar je weinig of geen verstand van hebt. En zo is het ook met je (eerste) bootcamptraining. Onder andere goed leren squaten, deadliften, een juiste kettlebell swing etc. aanleren.

Het is voor de meesten nieuw en valt zeker niet mee. Echter daar is de trainer voor om je op weg te helpen en je bij te blijven staan tijdens de trainingen.

Ook een trainer mag geen moment verslappen en zal constant moeten blijven opletten of erop een juiste, verantwoorde manier getraind wordt. Als ervaren fitnessinstructeur kun je op mij rekenen, zoals je ook op je verzekeringsadviseur kunt rekenen.

 

Op eigen niveau sporten in groepsverband

Bootcamp Druten is Inmiddels uitgegroeid tot een grote groep fanatieke sporters van alle leeftijden.

Het voordeel van bootcamp is dat ieder op zijn eigen niveau traint en toch gezamenlijk in een groep. Ondanks dat je individueel op jouw niveau aan het trainen bent voel je toch dat groepsgevoel en de gezelligheid van samen trainen en elkaar helpen en stimuleren.

Wij trainen inmiddels 5 x per week (3 ochtenden en 2 avonden) en doen dit het hele jaar door lekker buiten in een prachtige omgeving…het Drutens bosje.  Uiteraard met mooi en wat minder mooi weer.  Naast bootcamp is het ook mogelijk om personal training binnen te volgen en kun je ook al jaren bij mij terecht voor sportmassage.

Durf jij het aan om een keer een proefles te ervaren, app me gerust op 06-22362161 of kijk op manfredloeffen.nl en meld je aan.

Met sportieve groet

Manfred Loeffen