Inkomensverzekering / AOV

Hoe lang bestaat uw bedrijf nog wanneer u iets overkomt?

Een zelfstandig ondernemer kan het zich bijna niet veroorloven om arbeidsongeschikt te worden. Het bedrijf is immers van u afhankelijk. Toch meldt jaarlijks één op de tien ondernemers zich arbeidsongeschikt. Het is dan goed om te weten dat u een verzekering heeft, die u daarbij financieel ondersteunt.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen verzekert u zich tegen de risico’s van ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. U weet dan zeker dat uw inkomen gegarandeerd is, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel. Veel ondernemers denken dat een AOV onbetaalbaar is. Wij bieden u echter betaalbare mogelijkheden!

Specialist voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

De markt van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen verandert continu. Dit geldt echter ook voor uw persoonlijke situatie en uw bedrijf. Welk product in uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Door het provisieverbod van 01 januari 2013  kunt u veel geld besparen. We vertellen er u graag meer over. 

Heeft u al een AOV en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Of loopt uw verzekering binnenkort ten einde? Ook dan bent u bij Advisie Groep aan het juiste adres. Kijk eens op AOV Deskundigen.nl