Wij vragen aan onze relaties of ze ons advies willen beoordelen en hun ervaring willen delen.
Dat doen ze op  Advieskeuze (onderdeel van de consumentenbond) en Independer.

 


 

Reviews Independer

 “Fijn en prettig kantoor om zaken mee te doen”
Probeert eruit te halen wat mogelijk is, maar blijft wel realistisch. Goed bereikbaar, korte lijnen, zeer betrokken en persoonlijk waardoor je een goed advies op maat krijgt.

“Een adviseur met heel erg veel kennis!”
Hele snelle service, snelle reactie en heel erg klantvriendelijk. Elke vraag kan hij zo beantwoorden, De adviseur heeft onwijs veel kennis van zijn beroep die hij uitoefent, regels overal bij, en hoe alles in elkaar steekt. Hij legt alles heel duidelijk uit, zodat je het gelijk begrijpt ! Ik heb totaal geen spijt ervan dat ik Advisiegroep heb benadert in het hele traject om mijn eerste woning te kopen. Een echte aanrader!

“Eerlijk en verhelderend.”
Nadat hij mijn broer 3 jaar geleden aan een hypotheek heeft geholpen was ik nu aan de beurt. Ik ben een leek op financieel gebied maar de adviseur heeft mij perfect op weg geholpen naar mijn eerste woning.

 

Wilt u meer weten?

Op de site van Independer.nl vindt u meer reacties en ervaringen van klanten. Wilt u weten wat Advisie Groep voor u kan betekenen op het gebied van hypotheken, sparen, geld lenen,  schade- en levensverzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep of bel 0487-506784