Besparen?

Wist u dat 1 op 3 huishoudens een vorm van een lening heeft! Deze leningen zijn vaak erg hoog qua rente (ca. 5% tot ca. 13% ) en worden vaak niet of minimaal ingelost, wat uiteindelijk wel moet gebeuren.

Heeft u al een lening of krediet en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Ook dan bent u bij Advisie Groep aan het juiste adres. Want wij zorgen dat u de laagste rentes betaald en een passend advies krijgt!
 
Krijg hieronder een indicatie van hoeveel u kunt lenen.

Afdrukken

 

Hier hebben wij de meest recente rente tarieven vermeld: (wijzigingen onder voorbehoud)

Doorlopend krediet: vanaf 4,9%        
Persoonlijke lening: vanaf 5,4%    
Woning financiering (persoonlijke lening i.p.v. 2e hypotheek): vanaf 5,1%

Soorten leningen en kredieten

Er bestaan verschillende soorten leningen en kredieten, zoals de persoonlijke lening, het doorlopend krediet, de creditcard, de winkelpas of “roodstand faciliteit” bij uw bank, huurkoop, het postorderkrediet of zelfs een tweede hypotheek. Een lening of krediet wordt vanaf €500,- geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Tip: houdt regelmatig de stand bij van u openstaande lening. Geef wijzigingen zoals een verhuizing altijd tijdig door aan de kredietverstrekker

Wilt u meer weten?

Advisie Groep is uw  adviseur op het gebied van verantwoord en veilig geld lenen. Wij zijn werkzaam in de gemeente Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Over Betuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u een krediet oversluiten en/of afsluiten tegen de laagste rentes? 
Neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep of bel 0487-506784.