Hoe werkt het?

U neemt contact op met Advisie Groep voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking neemt uw persoonlijk adviseur met u door waar u behoefte aan heeft en wat uw wensen zijn. Vervolgens bekijkt uw adviseur samen met u welk abonnement het beste aansluit bij uw behoefte en wensen. Uniek bij Advisie Groep is dat voor deze service uw financiële producten en verzekeringen niet bij ons hoeven te lopen. Uw verzekeringen en financiële producten kunnen gewoon blijven doorlopen als dat het beste is voor u.

Eén adviseur

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseur neemt daarom graag de tijd voor u en zoekt altijd naar de beste oplossing. Uw wensen en persoonlijke situatie zijn altijd het uitgangspunt. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en actuele kennis van de markt. Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten die daarvoor nodig zijn.

Wilt u adviezen of verbeter voorstellen omzetten in financiële verbeteringen? Dan kunt u dit ook direct regelen met dezelfde adviseur. Wel zo prettig.

Wilt u meer weten?

Advisie Groep is uw onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen en geld lenen. Wij zijn werkzaam in de gemeente Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Overbetuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep  of bel 0487-506784.