Gegarandeerd goedkoper

In bijna alle situaties zijn wij goedkoper uit bij uw huidige dekking. Dat komt dat wij werken op basis van een service abonnement i.p.v. provisie. Wij bieden maatwerk. Niet de gekozen dekking en soort verzekering bepaalde onze beloning. Een groot verschil qua werkwijze t.o.v. bijna alle tussenpersonen. Het levert u vaak een forse besparing op. Soms wel duizenden euro’s!  Een ondernemer denkt na over zijn bedrijf. Dus waarom zult u teveel betalen voor uitgebreide en persoonlijke service en toch goede verzekeringen met uitgebreide dekkingen?!

Diverse soorten schade verzekeringen voor uw bedrijf

  • Gebouwen en inventaris goederen verzekeringen
  • Aansprakelijkheid (AVB)
  • werkmaterieel
  • Aansprakelijkheids verzekeringen
  • Rechtsbijstand
  • Motorrijtuigen /  Transport & vervoer verzekeringen
  • Bedrijfsstagnatie
  • Ziekteverzuim
  • Colectieve inkomensverzekeringen

Hoe lang bestaat uw bedrijf nog wanneer u iets overkomt?

Een zelfstandig ondernemer kan het zich bijna niet veroorloven om arbeidsongeschikt te worden. Het bedrijf is immers van u afhankelijk. Toch meldt jaarlijks één op de tien ondernemers zich arbeidsongeschikt. Het is dan goed om te weten dat u een verzekering heeft, die u daarbij financieel ondersteunt.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen verzekert u zich tegen de risico’s van ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. U weet zeker dat uw inkomen gegarandeerd is, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel of nieuwe mogelijkheden. Veel ondernemers denken dat een AOV niet te betalen is. Wij zullen u de betaalbare mogelijkheden laten zien!

Specialist voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

De markt van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen verandert continu. Maar ook uw persoonlijke situatie en ook uw bedrijf. Welk product in uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Advisie Groep is gespecialiseerd in inkomensverzekeringen. Door het provisieverbod van 01 januari 2013  kunt u heel veel besparen.

Heeft u al een AOV en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Of loopt uw verzekering binnenkort ten einde? Ook dan bent u bij Advisie Groep aan het juiste adres. Kijk ook op AOV Deskundigen.nl

Een echte ondernemer wil meer weten

Advisie Groep is uw onafhankelijke adviseur op het gebied van hypotheken voor een ondernemer, verzekeringen voor uw bedrijf, sparen voor uw toekomstvoorziening en geld lenen zoals financial lease. Wij zijn werkzaam in de gemeenten Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Overbetuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep  of bel 0487-506784.