Een levensverzekering kan ook betekenen dat u spaart voor uw oudedagsvoorziening (bijvoorbeeld een lijfrente). Zodat u ook straks een inkomen heeft als u gestopt bent met werken en ondernemen

Met een levensverzekering kunt u zich indekken tegen deze financiële risico’s. U bepaalt zelf of de verzekering uitkeert op een bepaalde datum, Advisie Groep helpt u graag uw risico’s in kaart te brengen, zodat u zeker weet dat u financieel voorbereid bent op de toekomst.

Soorten levensverzekeringen ook voor uw onderneming

Er bestaan verschillende soorten levensverzekeringen, zoals de overlijdensrisicoverzekering, nabestaandenverzekering, compageonsverzekering, vermogensopbouwproducten zoals een lijfrente. Welk product in uw situatie of voor uw bedrijf het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en uw privé situatie maar ook wat voor soort bedrijf u runt. Laat u daarom goed adviseren door Advisie Groep.

Wilt u meer weten?

Advisie Groep is uw onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken, (levens)verzekeringen, sparen en geld lenen. Wij zijn werkzaam in gemeente Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Overbetuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep of bel 0487-506784.