Hypotheek check voor u als ondernemer

Als expert op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen biedt Advisie Groep een hypotheek check aan. Juist extra belangrijk voor u als ondernemer. Uw situatie kan elk jaar weer anders zijn. Deze check is een uitgebreid en onafhankelijk financieel adviesrapport, afgestemd op uw situatie. Hierin komt aan bod welke hypotheken en bijbehorende verzekeringen of spaarmogelijkheden u nu heeft, En sluit die nog aan uw persoonlijke situatie. Ook de conclusie wordt met u besproken.

Wij kijken verder dan alleen de hypotheek!

Uiteraard moet uw inkomen toereikend zijn. Maar hoe is uw oudedagsvoorziening geregeld, Wat gebeurd er als u komt te overlijden? Stel u wordt arbeidsongeschikt? Werkt uw partner mee in het bedrijf of is die in loondienst? Hoe groeit uw bedrijf? Wilt u een kantoor aan huis?  Kortom allemaal zaken die wij met u doornemen.  Daarin adviseren wij u en stemmen het af op uw situatie. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij uw beter bedienen.

Wilt u meer weten?

Advisie Groep is uw onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken voor ondernemers, verzekeringen bedrijven, sparen voor uw oudedagsvoorziening en geld lenen zoals financial lease. Wij zijn werkzaam in gemeente Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Over Betuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep  of bel 0487-506784.