Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen verzekert u zich tegen de risico’s van ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. U weet zeker dat uw inkomen gegarandeerd is, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel of nieuwe mogelijkheden.

Soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

De markt van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen verandert continu. Er zijn vele traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Welk product in uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Advisie Groep is gespecialiseerd in inkomensverzekeringen. Kijk ook op www.aovdeskundigen.nl

Heeft u al een inkomensverzekering en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Of loopt uw verzekering binnenkort ten einde? Ook dan bent u bij Advisie Groep aan het juiste adres.

Provisieloos verzekeren

Per 1 januari 2013 mogen verzekeraars bij complexe verzekeringen en hypotheken een intermedair niet meer vergoeden via provisie, op schade verzekeringen is dat (nog) wel toegestaan maar Advisie Groep werkt volledig provisieloos!  Dit betekent dat Advisie Groep géén beloningen ontvangt van verzekeringsmaatschappijen, waardoor u een netto premie betaalt. U betaalt gegarandeerd de laagste premies! De beloning die Advisie Groep ontvangt voor haar werkzaamheden, wordt duidelijk aan u inzichtelijk gemaakt en rechtstreeks aan u gefactureerd. (Lees voor meer informatie het Dienstverleningsdocument  Zo weet u zeker dat Advisie Groep onbevooroordeeld werkt en u een eerlijk, open en transparant advies ontvangt tegen de scherpste premie. U als ondernemer kan op uw zakelijke en privé verzekeringen veel besparen!

Wilt u meer weten?

Advisie Groep is uw onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken, (inkomens)verzekeringen, sparen en geld lenen. Wij zijn werkzaam in gemeente Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Overbetuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep of bel 0487-506784.