Op een rijtje

Of het nu Private Lease, Zakelijke Lease, Financial Lease of Shortlease betreft, Advisie Groep kan nu alles voor u op een rijtje zetten en u helpen om de juiste keuze te maken. We bieden altijd scherpe deals in combinatie met een goed uitrustingsniveau, goede leasevoorwaarden en een breed aanbod.

Autokosten inzichtelijk

Dus het is zeker niet alleen de prijs!  We kunnen in een handomdraai de totale autokosten van uw huidige auto inzichtelijk maken en deze vergelijken met wat u voor een dergelijk bedrag zou kunnen leasen. Wij doen dat samen met DAK autolease. Die het traject na een bepaalde periode verder met u begeleiden.

Wij zijn zeker geen “autoverkopers” maar een financieel adviseur. M.a.w. een auto en maandlasten moeten bij u passen bij uw persoonlijke en financiële situatie.

Verantwoord en veilig leasen
Producten van DAK Autolease voldoen altijd aan de eisen die gesteld zijn binnen het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is opgesteld door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de Consumentenbond en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA), en heeft als doel de bescherming van consumenten die gaan private-leasen. Dankzij dit keurmerk weet u dus zeker dat u verantwoord en veilig een auto leaset.

Wij helpen u persoonlijk met onafhankelijk en objectief advies bij het vinden van een nieuwe leaseauto.

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

of het Private Lease, Zakelijke Lease, Financial Lease of Shortlease betreft, Dit doen we via DAK autolease

Wilt u weten wat uw huidige auto per maand kost? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte?  U kunt ons  uiteraard bellen, mailen of gewoon even ons contactformulier invullen.