Wilt u een spaarrekening openen met goede rente en voorwaarden ?

Iedereen staat wel eens voor onverwachte tegenvallers of misschien koestert u wel een droom, zoals een wereldreis maken. Wilt u ongemerkt een leuk bedrag sparen, maar toch altijd direct bij uw geld kunnen dan is de BLG Basis Spaarrekening wellicht een uitkomst.

Klik hier voor het openen van de BLG wonen Basis Spaarrekening

Wil je sparen voor een iets grotere uitgave of wil je een financiële buffer opbouwen om een wat groter bedrag achter de hand te hebben? Denk dan eens aan de BLG Groeirente Spaarrekening. hoe langer je het geld laat staan, hoe hoger de rente wordt. En u kunt toch altijd uw geldopnemen zonder kosten.

Klik hier voor het openen van de BLG wonen Groeirente Spaarrekening

Grootse plannen voor de toekomst? Een nieuwe keuken of badkamer in het verschiet? De BLG Vaste Rente Spaarrekening is ideaal om te sparen voor een woondoel op de lange termijn. u zet uw spaargeld vast voor een langere termijn tegen een extra aantrekkelijke vaste rente.

Klik hier voor het openen van de BLG wonen Vaste Rente Spaarrekening

BLG wonen is onderdeel van de SNS-Reaal

Wat hebben wij nog van u nodig!

  • Identiteitsbewijs van u (voor-en achterzijde)
  • IBAN van een Nederlandse betaalrekening op naam van de rekeninghouder of wettelijke vertegenwoordiger
  • Wordt er een mederekeninghouder en/of gevolmachtigde aan de rekening toegevoegd, dan hebben wij van  u ook de gegevens van deze mederekeninghouder en/of gevolmachtigde nodig.

U kunt dit bij ons afgeven op kantoor in D’n Bogerd. gescand mailen naar info@advisiegroep.nl of een kopie sturen naar Advisie Groep; Postbus 99, 6650 AB Druten.

Wilt u meer weten over het sparen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep of klik hier voor het contactformulier.

Advisie Groep is uw onafhankelijk adviseur op het gebied van sparen. Wij zijn werkzaam in de gemeente Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Over-Betuwe (Elst) en Tiel.