Is uw pensioen opbouw goed geregeld?, Gaan uw kinderen later studeren? Heeft u een specifieke wens die toch veel geld kost? Dan kunt u ook sparen en/of beleggen met een levensverzekering. Dan heeft u voor de langere termijn ook geld ter beschikking

Met een levensverzekering kunt u zich indekken tegen deze soort financiële risico’s. U bepaalt zelf of de verzekering uitkeert op een bepaalde datum,  Advisie Groep helpt u graag uw risico’s en wensen in kaart te brengen, zodat u zeker weet dat u financieel voorbereid bent op de toekomst.

Soorten levensverzekeringen

Er bestaan verschillende soorten levensverzekeringen, zoals de overlijdensrisicoverzekering, nabestaandenverzekering / erfrente, alimentatieverzekering, uitvaartverzekering of vermogensopbouwproducten (bijvoorbeeld een lijfrente). Welk product in uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Laat u daarom goed en onafhankelijk adviseren door Advisie Groep.

Wilt u meer weten?

Advisie Groep is uw onafhankelijk adviseur op het gebied van levensverzekeringen. Wij zijn werkzaam in de gemeente Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Over Betuwe (Elst) en Tiel.

Neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep  of bel 0487-506784.