Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering of maandlastbeschermer verzekert u zich tegen de risico’s van werkloosheid en/of arbeidsongeschiktheid. U weet zeker dat uw maandelijkse lasten gedekt zijn, zodat u alle tijd heeft om een andere baan te zoeken of te herstellen van uw ziekte.

Soorten inkomensverzekeringen

Er bestaan twee verschillende soorten inkomensverzekeringen: de arbeidsongeschiktheidsverzekering producten en de maandlastbeschermer (woonlastverzekering)).  Het grootste verschil tussen deze verzekeringen is de dekking en mogelijkheden en premie: De maandlastbeschermer biedt dekking bij zowel ziekte en/of arbeidsongeschiktheid en bestaat de mogelijkheid om (onvrijwillige) werkloosheid mee te verzekeren. U verzekerd een maandlast of woonlasten i.p.v. uw  inkomen. Beide verzekeringen zijn  gericht op uw inkomensverlies.

Welk product in uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Advisie Groep is gespecialiseerd in inkomensverzekeringen en heeft voor u de maatschappijen geselecteerd die de beste dekking bieden.

TAF, BNP Paribas Cardif en Callas  wordt meestal geadviseerd op het gebied van woonlasten verzekeringen of maandlastbeschermers

Wilt u meer weten?

Advisie Groep is uw onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken, (inkomens)verzekeringen, sparen en geld lenen. Wij zijn werkzaam in de gemeente Druten, West Maas en waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Overbetuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep  of bel 0487-506784.