Het complete plaatje

Of u nu voor het eerst een hypotheek wilt afsluiten of juist uw huidige hypotheek wilt aanpassen. U ontvangt altijd een uitgebreid en onafhankelijk advies in de vorm van een financieel rapport en een vergelijking met de diverse geldverstrekkers, verzekeraars en passende oplossingen.

Wij begeleiden u ook bij de aankoop van uw woning en houden contact met de betrokken partijen, zoals notaris en verkopend makelaar. Is een starterslening nodig, dan begeleiden wij u volledig in dit proces. Persoonlijk contact en het juiste advies wat aansluit bij uw visie.

Als expert op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen biedt Advisie Groep u ook een hypotheek check aan. Uw situatie kan veranderen en niet meer aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Wist u dat meer dan 63% van de huizenbezitters kan besparen op hun maandlasten.

 

Wij kijken verder dan alleen de hypotheek!

Hoe is uw pensioen-opbouw geregeld? Wat gebeurd er wanneer u in de WW komt of arbeidsongeschikt raakt? Mocht u onverwacht komen te overlijden wat gebeurd er dan? Alles wordt vermeld in het financieel rapport.

Wilt u meer weten over uw situatie of aankoop woning?

Advisie Groep is uw onafhankelijk hypotheek adviseur, maar ook uw financieel adviseur op het gebied van verzekeringen, sparen en geld lenen. Wij zijn werkzaam in de gemeenten Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Overbetuwe (Elst) en Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep of bel 0487-506784.